Bedrijventoernooi in het Stadion van FCUtrecht!

 

Woensdag 28 mei, voor Hemelvaartsdag, vindt de vijfde editie van het Kampioenschap van Utrecht voor bedrijven plaats. Dit jaar gaan we naar buiten: op het gras van FC Utrecht! Met ná de sportieve strijd heerlijk natafelen en een gezellige borrel! Verzamel uw sportieve collega’s en bind de strijd aan met andere organisaties uit Utrecht en omstreken. Een groots en goed georganiseerd evenement, met Bossaball en andere side-events, op deze unieke tóplocatie: schrijf direct in op www.vvutrecht.nl!

Sinds 2012 willen we al een grastoernooi in het stadion organiseren en nu is het zover! Het bedrijventoernooi is het hoogtepunt van een prachtige volleybaldag, tussen een scholentoernooi en een groot toernooi voor clubteams. Speciale genodigden zijn alle bedrijven die in de Galgenwaard gevestigd zijn. 

VVUtrecht, de grootste volleybalclub van Utrecht, organiseert deze dag samen met Music and Sports, de mensen achter Bossaball. Dat is een spectaculaire combinatie van volleybal, voetbal en acrobatiek op springkussens en trampolines. Op 28 mei liggen er meerdere Bossaballvelden: u en uw collega’s zijn van harte welkom om het te proberen! Spring mee!

Op de site van VVUtrecht kunt u inschrijven: klik hier. U vindt daar ook de deelnemers van eerdere edities en de aanmeldingen van dit jaar.