Geen 500x500-wereldrecord, wel leuk

150 volleyballers op één veld: het werd geen wereldrecord, maar het was wel leuk voor wie erbij was: bekijk het filmpje. Helaas kreeg het Boni Open te weinig aanmeldingen binnen om voor alle ingeschreven teams een volwaardig toernooi te organiseren. We hadden gerekend op een Toverpot-achtige opkomst van 50 à 60 teams. Nu die er niet waren, ontbrak ook de basis voor de wereldrecordpoging en gevulde tribunes bij de benefietwedstrijd. Toch was het leuk - en de Toverpot-organisatoren spraken er al van dat dit Nederlandse record van 150 mensen op één veld op 15 september gebroken zal worden, tijdens het echte Toverpot-toernooi.

Boni Open affiche---
Vooraankondiging:

Boni Open: toernooi, wereldrecord, topwedstrijd, feest!

Wil je het seizoen gezellig en op niveau afsluiten met een mooi toernooi? En aansluitend deel uitmaken van de 500x500-wereldrecordpoging én daarna nog een benefietwedstrijd voor Kika bijwonen tussen twee A-leagueteams uit de Top 4 van Nederland? En dan nog is de dag niet ten einde: dan barst het feest los in de vertrouwde Heksenketel, zoals we dat gewend zijn in volleyballend Utrecht! Alle ingrediënten voor een onvergetelijke volleybaldag zijn dus aanwezig: Meld je nu aan!

13u zaal open, 14u-18u: Boni Open | VV Boni nodigt jou en je team uit voor de tweede editie van het Boni Open volleybaltoernooi op 12 mei 2012. Boni Open vindt plaats in de Galgenwaard en is de kick-off van Uvolleybalweek te Utrecht. Boni Open is een indoor toernooi voor alle dames en herenteams uit de promotie- en 1e t/m 5e klasse. Zowel Utrechtse teams als teams van buiten Utrecht kunnen inschrijven.

18-19u: Wereldrecord; 500 tegen 500 mensen volleyballen!
Tijdens het Boni Open volleybaltoernooi wordt een poging gedaan om een nieuw wereldrecord te vestigen. Metingen hebben uitgewezen dat het mogelijk moet zijn om 2 x 500 mensen op een volleybalveld te plaatsen. Schouder aan schouder zal het lastig zijn om een bal werkelijk te spelen, maar zeker is dat een bal niet binnen de lijnen op de grond kan komen. Komen we hiermee in het Guiness Book of Records? Daar gaan we voor! En het zal in ieder geval de aandacht trekken van de lokale media én een hilarisch filmpje op internet opleveren. Lees meer>

19:00 uur: Benefietwedstrijd t.b.v. Kika: Draisma Dynamo - Netwerk STV | De topploegen uit uit Apeldoorn en Tilburg strijden om de eer en voor Kika, in het sluitstuk van de openingsdag. Lees meer>

Nog één keer Boni Open in het kort
Wat: BONI OPEN 2012, volleybal op niveau
met aansluitend wereldrecordpoging, demonstratiewedstrijd én feest
Wanneer: Zaterdag 12 mei 2012
Waar: Sportcentrum Galgenwaard, Herculesplein 343 in Utrecht
Aanvang toernooi: 13 uur zaal open, 14uur aanvang toernooi
Einde toernooi: rond 17:30, aanslutend prijsuitreiking
Kosten: €50,- per team
Voor wie: Iedereen
Niveau: Heren en dames promotie- en 1ste t/m 5e klasse
Contact: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Inschrijven: Kan hier, liefst snel maar uiterlijk 6 mei 2012

www.vvboni.nl
www.volleybaltoernooi.info