Groot grastoernooi in het stadion!

Na de scholen (10-14uur) en de bedrijven (15:30-19uur) is het op 28 mei om 19:30 uur de beurt aan de clubteams om op het gras van FC Utrecht in het stadion De Galgenwaard te volleyballen. Dames en heren, A-jeugd, recreanten, 4e t/m 1e klasse, promotieklasse en 3e t/m eredivisie: iedereen is welkom om zich aan te melden voor dit geweldige evenement. Een unicum: nooit eerder was er in Nederland een volleybaltoernooi in een voetbalstadion. 

VVUtrecht organiseert deze dag samen met Music and Sports. Dat zijn de mensen achter Bossaball, een spectaculaire combinatie van volleybal, acrobatiek en voetbal. Bossaball zal meerdere velden uitzetten en iedereen kan het uitproberen. Ook zullen er andere side-events te beleven zijn. Aansluitend is er tot diep in de nacht een groots volleybalfeest - en daarna heb je Hemelvaart en een lang weekend om bij te komen. Het wordt een volleybalervaring om niet te missen. 

 

 

Inschrijven voor het toernooi in 2015 kan hier

 

 

 


Publicatie 2013: verslag


Blacklighttoernooi

In 2013 hadden we Blacklighttoernooi voor de senioren- en recreatievolleyballers. Op twee velden in een verder verduisterde zaal gloeiden de blacklights en lichtten de lijnen, netten, ballen op. Een vooral de fel kleurrijk uitgedoste en beschilderde spelers en speelsters. Gelukkig hadden we daarnaast nog meer velden - en die dan met normale verlichting. Want dat spelen in blacklights is zeker een spetterende ervaring, maar de meesten waren het er ook wel over eens dat het niet te lang moest duren.

Nieuw: het Blacklighttoernooi! We zetten enkele fluoriscerende velden op, regelen speciale lichtgevende ballen en dan gaan de lichten uit en de blacklights aan. Een echt YOLO-event: dat móet je een keer gedaan hebben! We hopen dat de deelnemers hun creativiteit in kleuren en vormen gaan laten gelden. Er zullen vast wel een paar skeletten opduiken, en de foeifelle aerobic-beenwarmers uit de 80-er jaren die op eerdere feesten dienst deden komen ook hier weer van pas. En poets je tanden voor special effects! Overigens zijn niet álle velden verduisterd: op een aantal kun je ook gewoon volleyballen.
De avond start om 18 uur met een spectaculaire volleybalshow van de mannen van landskampioen Landstede. Deze clinic-nieuwe-stijl is GRATIS voor deelnemers van het Blacklighttoernooi. Daarna start om 21 uur het toernooi, dat tot na middernacht zal duren. Voor wie de finale van de Champions League niet wil missen zetten we een groot TV-scherm aan met Duitsland 1-2-3 erop en Bier und Bratwurst dabei. Het toernooi duurt tot 1 uur en om de Uvolleybalweek waardig af te sluiten is de Heksenketel nog tot in de kleine uurtjes open. Meld snel je team aan via het inschrijfformulier!


Sterk in opkomst | Het blacklighttoernooi is de laatste jaren sterk in opkomst en overal waar het gehouden een groot succes. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen we het nachttoernooi in meerdere zalen, ook met normale verlichting omdat het niet mogelijk is alles te verduisteren en in te richten voor blacklightvolleybal. Feestelijk en ludiek, gezellig - maar die bal mag natuurlijk niet op de grond. Dus al vallen de ogen dicht, we blijven fanatiek gaan voor elke bal. De speelniveaus schatten we in t/m promotieklasse/3e divisie (en natuurlijk mogen onze topteams ook meedoen, mits ze zich een beetje inhouden ;-).


Toernooi: Blacklight/nachttoernooi
Datum/tijd: 25 op 26 mei 2013,
- 18-20 uur: Volleybalshow Landstede
- 20 uur: TV-scherm met finale Champions League
- 21-01 uur: Blacklighttoernooi
- 24-?? uur: slotfeest met DJ
Sportcentrum Galgenwaard
Inschrijven: graag zsm ivm zaalreservering, en uiterlijk 15 mei
Kosten: € 75 per team (max 8 pers.) incl. nachtelijke versnaperingen.