Uvolleybal is pas de helft van de naam.

Bij Uvolleybal hoort nóg een naam. Die van de hoofdsponsor. Ervoor of erachter, erboven of eronder. Misschien wel de naam van uw organisatie. Of misschien heeft u een specifieke doelgroep en past een deelevenement beter bij u. Goed nieuws: dat kan. Alles is nog open. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en doelstellingen. En vervolgens met u brainstormen hoe Uvolleybal daar invulling aan kan geven. Als u even doorklikt ziet u wat de mogelijkheden zijn. Of u neemt direct contact op met de U-sponsoringcommissie: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. .

Waarom zou u Uvolleybal sponsoren?
• Volleybal heeft een goed imago als sympathieke en ‘schone’ sport.
• U sponsort een evenement, geen club of team.
  Dat betekent: geen kans op slechte sportieve resultaten of negatieve publiciteit.
• 100% van uw budget gaat direct naar de communicatiemiddelen en de publiekstrekkers.
  Er is geen ‘strijkstok’.
• Met inzet van het complete communicatieplan bereikt u vrijwel iedereen in en rond Utrecht.
• 200.000 volleyballers en liefhebbers in de regio zullen uw organisatie na afloop kennen
  en positief waarderen.

Uw naam verbinden aan Uvolleybal?
De hoofdsponsor bieden wij een directe naamkoppeling met Uvolleybal. Als u de opgesomde ambities onder het kopje Mediaplannen bij elkaar optelt, excl. de AD-special, begint een gesprek hierover bij E 24.000,- ex. BTW. Dat zijn de directe kosten voor de twee interlands (E 5 à 6000,- per wedstrijd) en de basis aan communicatiemiddelen. Ten gunste van een groter en intensiever bereik is echter alles bespreekbaar. Heeft u meer ambities en mogelijkheden: heel graag! We willen met elke substantiële partner de dialoog aangaan om zo goed mogelijk aan te sluiten op de communicatiedoelstellingen van uw organisatie. Uvolleybal is een vrijwilligersorganisatie, maar we gaan met u aan tafel als een professionele en zakelijke partner die een goed product te bieden heeft.

Naamsverbinding kan ook op delen van Uvolleybal: de interlands, de scholentoernooien, de jeugd, de beachtoenooien en de NK Master hebben elk een specifiek profiel en eigen doelgroep. We gaan graag met u in gesprek: mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. of bel Jos van Hout: 06 250 345 07.